Bio

Riemer. 38. Geboren in Hoorn, woont in Rotterdam, maar kon vroeger ook gevonden worden in Enkhuizen, Hellevoetsluis, Amsterdam, Hilversum of Zaandam. Ja, dat is een omweg ja.

In het dagelijks leven ben ik Senior Linux Consultant (Red Hat Certified Architect in Infrastructue & AWS Certified Solutions Architect – Associate) bij Conclusion Xforce (voorheen bekend als CRI, CRI Service of Computer Reparatie & Installatie), voornamelijk bezig met Red Hat (-achtige) Linux servers en automation tools zoals Puppet en Ansible, meestal op locatie bij één van onze klanten.

Als volwaardig medianerd heb ik voorheen ook nog eens bijna 8 jaar bij de NPO in Hilversum gewerkt, weet ik rare reclamedeuntjes, vage radiojingles en hele oude nieuwstunes te herkennen, volg ik veel te veel mensen op Twitter en luister ik in de auto nog steeds lineaire radio (een mix van NPO Radio 2, Radio 10 en Radio Veronica).

Ook luister ik naar een grote variatie aan pop- en rockmuziek (met een voorrang voor de band Toto) en herken ik net iets te veel 80’s en 90’s tunes, heb ik een (te) grote collectie aan Apple spullen (iPhone, iPad, iMac, MacBook Pro, Apple TV en zelfs een oude iPod Classic), en probeer ik soms geluid te krijgen uit mijn gitaar of basgitaar.